Over Zwennes Automotive

Het gezicht achter

ZWENNES AUTOMOTIVE

Mijn naam is Jean Paul Zwennes.
Al van kleins af aan ben ik geïnteresseerd geweest in alles wat met auto’s te maken heeft. Na een opleiding werktuigbouwkunde ben ik dan ook meteen in de autowereld terechtgekomen als specialist op het gebied van inbouw van audio-installaties en cruise controls. Door de jaren heen breidde dit zich verder uit met steeds complexere systemen voor navigatie, alarm, radar en infotainment.

Ervaring

De afgelopen tien jaar heb ik daarnaast veel ervaring opgedaan in de in- en verkoop van (exclusieve) auto’s, import en export en cardetailing. Nu, na meer dan twintig jaar, ben ik trots dat al deze zaken op één plek kunnen samenkomen:

Zwennes Automotive

Met Zwennes Automotive, opgericht in begin 2022, wil ik een plek bieden voor mensen, die net als ik, gek zijn op auto’s. Of het nu gaat om het kopen of verkopen van een auto, het laten inbouwen van een nieuw alarmsysteem,  audio-installatie, of simpelweg een eerlijk advies. Ik help jou er graag bij.

Dus aarzel niet en neem gerust contact met mij op!

Ik werk o.a. samen met de volgende

Partners

Waarom een auto kopen bij Zwennes Automotive?

Zwennes Automotive staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Jij wilt een betrouwbare auto en een eerlijke deal. Ik geef je een eerlijk advies en een eerlijke prijs. Door mijn passie voor auto’s en mijn jarenlange ervaring in de inkoop en verkoop van auto’s kan ik jou het beste advies geven. Bovendien zijn mijn overhead kosten laag, (geen duur pand, geen dure werknemers in dienst) en kan ik jou daardoor de beste prijs bieden.

Uiteraard wordt de auto, nog voordat je hem koopt, zorgvuldig nagekeken op de belangrijkste punten. Zodat ik zeker weet wat ik verkoop en ik jou ervan kan verzekeren dat ik een goed auto aflever.

Zie je hier iets moois tussen staan en wil je meer informatie of een afspraak maken voor een proefrit.

Neem dan contact met mij op!

Voor een zoekopdracht kan je ook bij Zwennes Automotive terecht

Misschien zoek jij een bepaald type auto, met specifieke kenmerken en wellicht voor een bepaald budget? Ik ga vrijblijvend voor jou op zoek naar het beste exemplaar van jouw droomauto!
Ik haal de auto’s niet alleen uit Nederland maar importeer occasions ook vanuit het buitenland.