Inbouw

Kennis en service

Het inbouwen van een nieuw systeem vereist de nodige ervaring en kennis. Niet alleen van de systemen zelf, maar ook van het merk en type auto waar het in moet komen. Zeker met de complexe besturingssystemen van tegenwoordig, waarbij een verkeerde installatie grote problemen en schade kan veroorzaken.

Met meer dan twintig jaar ervaring met alle soorten systemen en type auto’s, ben je bij Zwennes Automotive aan het goede adres. Van de inbouw van een simpele Bluetooth-radio in een Volkswagen Polo tot een uitgebreid alarm/volgsysteem in de nieuwste Porsche, ik zorg voor een nette en kundige inbouw. Bovendien bied ik als extra service dat ik (binnen een straal van 10 km) de auto bij jou ophaal en weer netjes terug breng, of zelfs inbouw op locatie indien dat mogelijk is. Waarom moeilijk doen, als het makkelijk kan?

Inbouw merken

KIWA SCM KLASSE AUTOALARM

KIWA SCM KLASSE AUTOALARM

Bij Zwennes Automotive kun je terecht voor het laten inbouwen van alarmsystemen van klasse 1 t/m 5. Veel verzekeraars eisen een door SCM goedgekeurd alarmsysteem. Zwennes Automotive is SCM gecertificeerd. Je kunt dus rekenen op een betrouwbaar, veilig en goedgekeurd systeem.

Neem contact op
VOERTUIGVOLGSYSTEEM

VOERTUIGVOLGSYSTEEM

Een voertuigvolgsysteem stelt je in staat jouw voertuigen ieder gewenst moment te kunnen lokaliseren. Zwennes Automotive levert het passende voertuigvolgsysteem voor jouw auto of jouw wagenpark. Hiermee kun je exact zien waar jouw auto zich bevindt. Tevens is het mogelijk om dit systeem uit te breiden als ritregistratiesysteem wat voldoet aan het keurmerk van de belastingdienst voor wagenparkbeheer.

Neem contact op
MULTIMEDIA EN CAR AUDIO

MULTIMEDIA EN CAR AUDIO

Wil je jouw auto upgraden met een mooi multimedia systeem of car audio? Ook dat kan Zwennes Automotive voor jou verzorgen. Of het nu gaat om Apple Car Play/Android, of een eenvoudiger multi media systeem, er is veel mogelijk.

Neem contact op
STINGER radardetectie

STINGER radardetectie

Een Stinger VIP radardetector met laser voor en achter biedt superieure bescherming tegen zelfs de meest listige laserguns en kan tevens gebruikt worden als ritregistratiesysteem. Zwennes Automotive zorgt voor uiterst deskundige plaatsing, zonder dat het opvalt.

Neem contact op
OVERIGE INBOUW

OVERIGE INBOUW

Verder kun je bij Zwennes Automotive ook terecht voor DAB+, parkeersensoren, achteruitrijcamera, navigatie, carkits.

Neem contact op